Δεξίωση σε κτήμα

 

Αυξάνονται από χρόνο σε χρόνο τα ζευγάρια που επιλέγουν να κάνουν τη δεξίωση του γάμου τους σε κάποιο κτήμα, όταν φυσικά ο γάμος τους είναι ανοιξιάτικος, καλοκαιρινός ή φθινοπωρινός. Αυτό όμως, πλέον, δεν είναι απόλυτο, αφού σε πολλά κτήματα έχουν δημιουργηθεί κλειστοί χώροι, ιδιαίτερης αισθητικής, πρώτα απ' όλα για να καλύψουν την ανάγκη εναλλακτικής λύσης σε κάποια ξαφνική αλλαγή του καιρού και στη συνέχεια για να μπορούν να εξυπηρετούν δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεων και άλλων εκδηλώσεων κάθε εποχή του χρόνου.

Τα κτήματα ως χώροι δεξιώσεων

Παλαιότερα και κατά τα πρώτα χρόνια που εμφανίστηκαν τα κτήματα ως χώροι δεξιώσεων, αυτή την επιλογή την είχαν κυρίως οι άνθρωποι με μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια, αφού τα κτήματα ήταν λιγοστά και οι τιμές αρκετά υψηλές. Από το 2005 όμως και μετά, έχουν διαμορφωθεί πολλοί νέοι χώροι, ξεχωριστής αισθητικής, με πιο προσιτές τιμές κι έτσι όλα σχεδόν τα μελλόνυμφα ζευγάρια μπορούν αν θέλουν να κάνουν τη δεξίωση του γάμου τους σε κάποιο κτήμα. Υπάρχουν επιλογές για κάθε γούστο και για κάθε οικονομική δυνατότητα.

Η ατμόσφαιρα και το σκηνικό ενός κτήματος

Η ατμόσφαιρα σε ένα κτήμα είναι πολύ όμορφη καθώς όλοι οι χώροι είναι προσεγμένοι με πολύ πράσινο, δέντρα, σπάνια φυτά, γκαζόν, αλλά και λεπτομέρειες από πέτρα ή ξύλο. Σε αρκετά σημεία τους πρωταγωνιστεί το στοιχείο του νερού, που φυσικά δεν περιορίζεται μόνο στη θέα μιας πισίνας. Το σκηνικό μπορεί να γίνει εκπληκτικό και να αλλάξει ύφος, ανάλογα με τις διακοσμητικές πινελιές των ειδικών, που αναλαμβάνουν το στολισμό του χώρου και των τραπεζιών. Ένας ανοιχτός χώρος δίνει πάντα τη δυνατότητα να υλοποιηθούν πολλές διακοσμητικές προτάσεις με λουλούδια, κεριά, μπαλόνια και κορδέλες, ενώ εκπλήξεις με πυροτεχνήματα μπορούν να κάνουν την ατμόσφαιρα ακόμη πιο μαγευτική.

Comments are closed.