Χώρος για team bonding: Γιατί να επιλέξετε τη Villa Botanica!

Aν αναζητάτε συνεχώς τρόπους να ενισχύσετε και να βελτιώσετε την επικοινωνία και το δέσιμο των μελών της ομάδας, τότε το team bonding είναι ένας από αυτούς τους τρόπους όπου δημιουργείται μέσα από διάφορες ομαδικές δραστηριότητες η συνθήκη για εμπιστοσύνη, υποστήριξη και σεβασμό σην ομάδα. Η Villa Botanica λοιπόν προσφέρει τον ιδανικό χώρο και τις κατάλληλες συνθήκες για να οργανώσετε μια ομαδική δραστηριότητα όπως είναι το team bonding για την ομάδα σας.

Η Villa Botanica είναι περιτριγυρισμένη από ένα καταπράσινο τοπίο δίπλα στο Βοτανικό πάρκο Αττικής και η φυσική ομορφιά αυτού του χώρου προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για  χαλάρωση και ανανέωση. Η βίλα βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα και δίπλα στην Αττική Οδό καθιστώντας την υπέροχη επιλογή για το team bonding της εταιρείας σας.

Ήρεμος χώρος με κήπο, πισίνα και βοτανικό πάρκο

Η Villa Botanica διαθέτει ένα καταπράσινο χώρο ο οποίος είναι ιδανικός για εκδηλώσεις και δραστηριότητες για το team bonding που θέλετε να οργανώσετε όπως ένα διήμερο χαλάρωσης για την ομάδα σας ή κάποια εταιρική δραστηριότητα όπως μία παρουσίαση. Ο κήπος της βίλας είναι γεμάτος δέντρα και πολύχρωμα λουλούδια δημιουργώντας ένα υπέροχο περιβάλλον όπου όλοι οι καλεσμένοι μπορούν να απολαύσουν τη φύση και να χαλαρώσουν. Ακόμη, η πισίνα προσθέτει μια υπέροχη πινελιά στον χώρο για στιγμές ηρεμίας απολαμβάνοντας το ποτό δίπλα στην πισίνα. Δίπλα από τη βίλα βρίσκεται το βοτανικό πάρκο με την πλούσια συλλογή βοτάνων όπου ο συνδυασμός με τον ελαιώνα και την τεχνητή λίμνη συνθέτουν ένα πρωτότυπο πάρκο γεμάτο αρώματα για να περπατήσετε και να απολαύσετε κάθε στιγμή στη φύση.

Ειδικά διαμορφωμένος χώρος για παρουσιάσεις και συναντήσεις

Η Villa Botanica διαθέτει ευρύχωρους και ειδικά διαμορφωμένους χώρους κατάλληλους για παρουσιάσεις και επαγγελματικά meetings που σίγουρα καθιστούν τον χώρο κατάλληλο για εσάς και την ομάδα σας. Ο εσωτερικός χώρος της βίλας είναι εξοπλισμένος με όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε και να εξασφαλίσετε την απόλυτη επιτυχία των επαγγελματικών εκδηλώσεων όπως παρουσιάσεις, meetings αλλά και την οργάνωση του team bonding. Η εκδήλωση μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός της βίλας διαμορφώνοντας τον εσωτερικό χώρο και τη διακόσμηση κατάλληλα ή να λάβει χώρα στον εξωτερικό κήπο που βρίσκεται η βεράντα της βίλας. Υπάρχει μεγάλη ευελιξία στη διαμόρφωση του χώρου επιτρέποντας σας να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον που προάγει  την επικοινωνία των μελών συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην επίτευξη των στόχων της ομάδας και την ενίσχυσή της.

Ποικιλία παροχών 

Για να έχει η εκδήλωσή σας την απόλυτη επιτυχία, η Villa Botanica φροντίζει να παρέχει ένα πλήθος από ανέσεις για μια φιλόξενη και ευχάριστη διαμονή στον χώρο. H βίλα και το κτήμα συνεργάζονται με ένα από τα κορυφαία catering της χώρας προσφέροντας γαστρονομικές επιλογές υψηλής ποιότητας που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους ιο απαιτητικούς με σεβασμό πάντα στις διατροφικές προτιμήσεις των καλεσμένων. Ακόμη, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης υπάρχει έμπειρο και φιλικό προσωπικό το οποίο αναλαμβάνει να εξυπηρετεί τους καλεσμένους χαρίζοντας τους μια ευχάριστη εμπειρία. Επιπλέον, η βίλα διαθέτει άνετους χώρους στάθμευσης για όλους τους επισκέπτες ώστε να μπορούν όλοι να έχουν εύκολη πρόσβαση στον χώρο. 

Αν βρίσκεστε λοιπόν στην αναζήτηση ενός όμορφου και ιδιαίτερου χώρου για να πραγματοποιήσετε μια εταιρική εκδήλωση, ένα meeting, ένα συνέδριο αλλά και το team bonding της εταιρείας σας, η Villa Botanica είναι η κατάλληλη επιλογή. Η ειδυλλιακή τοποθεσία, οι υπέροχες εγκαταστάσεις και οι παροχές που προσφέρει η βίλα θα χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους τους καλεσμένους. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε την πιο όμορφη εταιρική εκδήλωση!