Χριστουγεννιάτικη Βάπτιση 2024 : Μία ξεχωριστή γιορτή για το μικρό σας αγγελούδι

Τα φετινά Χριστούγεννα σίγουρα είναι διαφορετικά από τα προηγούμενα καθώς το μικρό σας αγγελούδι είναι αυτό που σας έχει αλλάξει την ζωή. Αν προγραμματίζετε την βάπτιση του για τις ημέρες των Χριστουγέννων, σε μία ήδη γιορτινή ατμόσφαιρα, δημιουργήστε μία εξίσου χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από το Christmas spirit των ημερών. 


 

Αγκαλιάστε τα χρώματα και τις υφές των Χριστουγέννων για τη διακόσμηση που θα επιλέξετε τόσο για την εκκλησία όσο και το κτήμα της βάπτισης. Κόκκινο, κυπαρισσί, λευκό και μπορντο σε συνδυασμό με χρυσές ή ασημί λεπτομέρειες και velvet υφές θα δημιουργήσουν την απόλυτη ατμόσφαιρα. Μην ξεχνάτε πως πρόκειται για την ημέρα που είναι αφιερωμένη στο παιδί σας, συνεπώς προσαρμόστε τη διακόσμηση κατάλληλα. Επιλέξτε ταράνδους, ελαφάκια ή ακόμα και κάποιον Άγιο Βασίλη για να στολίσουν τα διαφορά spots στην αίθουσα εκδηλώσεων δημιουργώντας coziness που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι.


 

Αλεξανδρινά, μικρά έλατα και κάθε είδους λουλούδι σε κόκκινη απόχρωση ή λευκή για πιο neutral αποχρώσεις, ταιριάζουν στη μικρή αυτή γιορτή αλλά πολύ σημαντική για εσάς και τους κοντινούς σας ανθρώπους. Τα στολισμένα κουκουνάρια θα δώσουν μία extra chic πινελιά στο christmas decoration που σε συνδυασμό με μεγάλες χριστουγεννιάτικες μπάλες ή ακόμα και καρυοθραύστες σε διαφορά μεγέθη θα κάνουν την ατμόσφαιρα ιδανική για μικρούς και μεγάλους. Για μία βάπτιση γιορτινή και πολύχρωμη, όπως ακριβώς ταιριάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων και των ημερών, δημιουργήστε ένα «χριστουγεννιάτικο  χωριό» με κλασικά αλλά και μοντέρνα στοιχεία προσαρμοσμένα πάντα στη βάπτιση του παιδιού σας. Μην παραλείψετε από τη διακόσμηση αστέρια ή string lights για μία ακόμα πιο ατμοσφαιρική βάπτιση. 


 

Φυσικά ο παραδοσιακός χαρακτήρας των Χριστουγέννων μπορεί να αποτυπωθεί σε κάθε λεπτομέρεια της βάπτισης που σχεδιάζετε και δεν θα μπορούσε να λείπει από το candy bar. Διακοσμήσετε το candy bar ανάλογα με τις αποχρώσεις που έχετε επιλέξει και επιλέξτε χριστουγεννιάτικα κεράσματα όπως δίπλες ή μελομακάρονα. Μάλιστα, αν δεν είστε λάτρης των παραδοσιακών γλυκών, μπορείτε να επιλέξετε muffin ή cupcakes σε γεύσεις που θυμίζουν Χριστούγεννα ή ακόμα και ατομικά γλυκά όπως cheesecake μελομακάρονο. Τα ζαχαρωτά είναι αυτά που δεν πρέπει να λείπουν από το candy bar καθώς θα κάνουν την διακόσμηση ακόμα πιο παιχνιδιάρικη και σίγουρα θα αρέσουν στους μικρούς καλεσμένους. Τέλος, αν τα welcome drinks που θα προσφέρετε θέλετε να ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, προτιμήστε σαγκριά ή κάποιο λικέρ με χριστουγεννιάτικα αρώματα και υλικά. 


 

Αποτυπώστε τα δικά σας Χριστούγεννα στην μοναδική αυτή για εσάς γιορτή που είναι αφιερωμένη στο δικό σας αγγελούδι !