Παρουσίαση Βιβλίου : Ιδέες & Διοργάνωση για μία αξέχαστη παρουσίαση

Αν μόλις έχετε ολοκληρώσει το βιβλίο σας που τόσο έχετε αγαπήσει και ανυπομονείτε για την παρουσίασή του, που για εσάς είναι -ίσως η πιο- σημαντική στιγμή, τι καλύτερο από το να ξεκίνησετε να την οργανώνετε ακριβώς όπως την έχετε φανταστεί; Σίγουρα καθόλη τη διάρκεια συγγραφής του βιβλίου, έχετε ονειρευτεί την παρουσίαση του στους πιστούς σας αναγνώστες και πόσο μάλλον σε ένα μέρος που συμπληρώνει με έναν μοναδικό τρόπο τις σελίδες του βιβλίου σας. Πως όμως θα κάνετε αυτή την παρουσίαση ένα μοναδικό experience για τους καλεσμένους σας;

Ιδανική Τοποθεσία

Η τοποθεσία είναι η πρώτη και η πιο σημαντική απόφαση που θα χρειαστεί να πάρετε. Η Villa Botanica που βρίσκεται στο κτήμα Κρωπίας Γης σίγουρα είναι μία από τις επιλογές που δεν θα μετανιώσετε. Πρόκειται για ένα σύγχρονο οίκημα, με minimal διακόσμηση, η οποία αναδεικνύεται από την ηρεμία της φύσης και του Βοτανικού Πάρκου. Αν η ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε για την παρουσίαση του βίβλιου, θέλετε να εκπέμπει πραότητα και τη γαλήνη της φύσης, προγραμματίστε την επίσκεψή σας στη Villa Botanica και οργανώστε με κάθε λεπτομέρεια την παρουσίαση. Η Villa Botanica διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό για κάθε είδους παρουσίαση καθώς και άνετους χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς που χαρίζουν άνεση στους καλεσμένους. 

Πρόγραμμα εκδήλωσης

Επιλέγοντας τη Villa Botanica ως τον ιδανικό χώρο παρουσίασης του βίβλιου σας και αξιοποιώντας τους χώρους του κτήματος, δημιουργούμε μαζί το πρόγραμμα της παρουσίασης. Μην ξεχνάτε πως μια καλά οργανωμένη εκδήλωση κρατά το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο και σας επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε με τους αναγνώστες σας. Πως μπορεί να γίνει αυτό; Προγραμματίζοντας με κάθε λεπτομέρεια την εκδήλωση και προσφέροντας ένα welcome στους καλεσμένους ώστε να γνωρίσουν τόσο τον χώρο όσο και εσάς και να χαλαρώσουν πριν ξεκινήσει αυτό το ταξίδι της βιβλιοπαρουσίασης. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το after drink με finger food ώστε να έχουν χρόνο οι αναγνώστες και καλεσμένοι να συζητήσουν μεταξύ τους για το αριστούργημά μας αλλά και με εσάς. 

Εντυπωσιακή Πρόσκληση

Μια καλή πρόσκληση εκδήλωσης, όπως είναι μία βιβλιοπαρουσίαση, μπορεί να είναι εντυπωσιακή και πόσο μάλλον να προιδεάζει τους καλεσμένους για το τι μπορούν να περιμένουν. Ο σχεδιασμός των προσκλήσεων πρέπει να περιλαμβάνει όλες τις βασικές πληροφορίες: ημερομηνία, ώρα, τόπο, και φυσικά, το βιβλίο που θα παρουσιαστεί καθώς και μία σύντομη παρουσίαση για εσάς. Μάλιστα, μπορείτε να «δανειστείτε» κάποια hints από το βιβλίο και να προσαρμόσετε στην πρόσκληση, πράγμα το οποίο θα μείνει αξέχαστο στους καλεσμένους σας. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και για τον χώρο της παρουσίασης, παρομοιαζοντάς τον με κάποιο σκηνικό ή περιγραφή του βιβλίου, ώστε να δημιουργηθούν συναισθήματα ανυπομονησίας στους καλεσμένους αλλά και να εντάξουν τους εαυτούς τους σε αυτό το σκηνικό. 

Εναλλακτικές Λύσεις

Ο χρυσός κανονάς αναφέρει πως «τίποτα δεν πηγαίνει πάντα έτσι όπως το έχουμε σχεδιάσει» οπότε πρέπει να είστε προετοιμασένοι για παν ενδεχόμενο. Στη Villa Botanica έχουμε εναλλακτικές λύσεις για τεχνικά προβλήματα ή για απρόσμενες καιρικές συνθήκες, που έχουμε σχεδιάσει μαζί σας με κάθε λεπτομέρεια από πριν ώστε η παρουσίασή σας να είναι όπως την έχετε φανταστεί χωρίς να επηρεάζεται από εξωτερικούς παραγοντές και εξασφαλίζοντας πάντα την έυκολη πρόσβαση αλλά και άνεση για τους καλεσμένους σας. 

Δεν χρειάζεστε τίποτα περισσότερο από την ιδανική τοποθεσία και το τέλειο σκηνικό για να παρουσιάσετε το βιβλίο σας. Εντάξτε με κάθε τρόπο τους πρωταγωνιστές της βραδιάς σε αυτό το σκηνικό και να είστε σίγουροι πως η παρουσίασή σας θα μείνει αξέχαστη.