Θέμα βάπτισης διδύμων : Τι να επιλέξω

Η βάπτιση των διδύμων σας είναι μια ξεχωριστή και χαρούμενη στιγμή για την οικογένειά σας και σίγουρα την περιμένετε πως και πως καθώς γιορτάζετε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα με τον πιο ιδιαίτερο και αξέχαστο τρόπο τα μικρά σας αγγελούδια. Ωστόσο, η οργάνωση μιας βάπτισης διδύμων και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα αγόρι και ένα κορίτσι απαιτεί προσοχή στην επιλογή του θέματος αφού είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία. Μην ξεχνάτε πως το θέμα που θα επιλέξετε δίνει τον τόνο και το στυλ της εκδήλωσης, δημιουργώντας μια ομοιόμορφη και γεμάτη αγάπη ατμόσφαιρα για εσάς και τους καλεσμένους σας. Παρακάτω θα βρείτε μερικές ιδέες για το θέμα της βάπτισης που θα κάνουν την ημέρα των διδύμων σας αξέχαστη.

 

Μικροί Εξερευνητές

Οι μικροί εξερευνητές" είναι μια δημιουργική επιλογή για τα διδυμάκια σας καθώς τόσο η κάθε λεπτομέρεια της διακόσμησης, από την κολυμπήθρα μέχρι και τις μπομπονιέρες, όσο και τα ρουχαλάκια τους θα μαγνητίσουν τα βλέμματα. Μπορείτε να διακοσμήσετε το κτήμα βάπτισης με χάρτες, κιάλια, πυξίδες και βαλιτσάκια, δημιουργώντας την αίσθηση μιας περιπέτειας. Προτιμήστε γήινες αποχρώσεις όπως το πράσινο, το καφέ, το μπεζ και για πορτοκαλί για λίγη ένταση για να δώσετε μια αίσθηση εξερεύνησης στη φύση αλλά και safari. Σε περίπτωση που έχετε photobooth, μεταμφιέστε τους καλεσμένους σας σε μικρούς εξερευνητές με τα ανάλογα prompts όπως καπέλα, κιάλια, γυαλιά ηλίου και άλλα.  Οι μπομπονιέρες μπορούν να είναι μικρά κιάλια, πυξίδες ή και μία υδρόγειος και τα προσκλητήρια να έχουν σχέδια με χάρτες και μονοπάτια, δίνοντας την τέλεια πρώτη εντύπωση στους καλεσμένους. 

 

Ζωάκια του Δάσους

Μία safe πρόταση decoration για τη βάπτιση των διδύμων είναι τα ζώα του δάσους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φιγούρες, μπαλόνια και διακοσμητικά με ζωάκια όπως ελάφια, σκιουράκια, ζέβρες και άλλα αγαπημένα ζώα των μικρών σας. Οι αποχρώσεις της φύσης όπως το πράσινο, το καφέ και το κίτρινο μπορούν να κυριαρχούν στη διακόσμηση δημιορυγώντας ένα μικρό δάσος στο κτήμα με πρωταγωνιστές τα δίδυμα. Ακόμα και για το candy bar, μπορείτε να επιλέξετε cookies και διάφορα άλλα γλυκίσματα σε σχήμα μικρών ζώων. Οι μπομπονιέρες με μικρά λούτρινα ή μακραμέ μπρελόκ ζωάκια θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σας και τα προσκλητήρια με ζωάκια και δέντρα θα ολοκληρώσουν το θέμα αυτό. 

 

Μικροί Πρίγκιπες & Πριγκίπισσες

 

Μια πιο κλασική και παραμυθένια επιλογή για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα της βάπτισης, το θέμα μικροί πρίγκιπες και πριγκίπισσες" είναι ιδανικό. Χρησιμοποιήστε χρώματα όπως το χρυσό, το ασημένιο, το ροζ και το γαλάζιο για τη διακόσμηση δημιουργώντας μία royal ατμόσφαιρα. Τα στέμματα, οι τιάρες, κάστρα, τα άλογα μπορούν να αποτελέσουν τα κύρια διακοσμητικά στοιχεία και σίγουρα θα απογειώσουν τη διακόσμηση της βάπτισης. Τα βασιλικά σύμβολα, τα μικρά στέματα, δύο μικροί θρόνοι ή ακόμα και μία άμαξα μπορεί να είναι πηγή έμπνευσης τόσο για τις μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια αλλά και για βαπτιστικά ρούχα των διδύμων. 

 

Πλανήτες και Αστέρια

Πρόκειται για μια μαγευτική επιλογή που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους δημιουργώντας μια κοσμική ατμόσφαιρα διακοσμώντας τον χώρο με πλανήτες, αστέρια, φεγγάρια και γαλαξίες. Μπορείτε να κρεμάσετε φωτεινά αστέρια και πλανήτες καινα προτιμήσετε για τη διακόσμηση χρώματα όπως το μπλε, το μωβ, το ασημένιο και το χρυσό για να δώσετε μια αίσθηση διαστήματος. Τα μικρά Led φωτάκια θα ολοκληρώσουν με κάθε τρόπο τη διακόσμηση. Οι προσκλήσεις μπορούν να έχουν σχέδια με αστέρια, πλανήτες και διαστημόπλοια καλώντας τους καλεσμένους να συμμετάσχουν σε μια αστρονομική περιπέτεια. Για μπομπονιέρες, μπορείτε να επιλέξετε μικρά παιχνίδια με θέμα το διάστημα, όπως μικρά πλανήτες, αστροναύτες ή ρομπότ που θα περιέχουν κεράσματα σε αντίστοιχα σχέδια.

 

Super Ήρωες

Για μια πιο δυναμική και fancy βάπτιση γεμάτη περιπέτεια, μπορείτε να επιλέξετε super heroes και decoration details που θυμίζουν υπερήρωες όπως κάπες, μάσκες και σύμβολα. Χρησιμοποιήστε έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, το μπλε και το κίτρινο για να δημιουργήσετε μια ζωντανή ατμόσφαιρα . Μάλιστα μπορείτε να κρεμάστε κοστούμια και τις κάπες των αγαπημένων ήρωων σε μια κορδέλα, ώστε οι καλεσμένοι να μπορούν να φωτογραφηθούν με αυτά και να νιώσουν σαν πραγματικοί ήρωες. Μην ξεχνάτε την μουσική καθώς μπορεί να είναι χαρακτηριστική ενός super ήρωα δημιουργώντας συναισθήματα περιπέτειας! 

 

Σκεφτείτε τι σας αρέσει περισσότερο και τι θα κάνει τους μικρούς σας πρωταγωνιστές να ξεχωρίσουν. Όποιο θέμα και αν επιλέξετε, να είστε σίγουροι πω μπορείτε να το προσαρμόσετε σε κάθε λεπτομέρεια της βάπτισης. Και μην ξεχνάτε πως η μέρα αυτή θα είναι γεμάτη χαρά και ευτυχία, δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις για όλους!